woensdag 20 april 2011

Pasta

Slow cooking is nog steeds niet haalbaar in ons drukke gezin. Vanmiddag op school geholpen, snel naar kantoor in Amsterdam en koken voordat JM weg moest. Dus het wordt spaghetti met alle restjes groenten uit de koelkast, maar... wel buiten koken!

Om 5 uur flitste ik de Gamma nog even in voor de aanbieding in tuinaarde en potgrond voor onze moestuinbak en daar lagen ze: die butaangaspatronen die de hele winter niet te krijgen waren, per vier verpakt klaar om mee te nemen. Nu alleen die caravan nog, zei JM. Dus in de tuin gewokt en me niks aangetrokken van de buren (die overigens bij de voetballers waren, waaronder Rolinda ;-)



Prei en knoflook als basis voor de saus, met verder tomatenblokjes, Italiaanse kruiden, pecorino, peper, zout en (slag)room. Dan 8 minuten gekookte volkoren spaghetti en eventueel nog wat geraspte parmezaanse kaas erover. Maar niet voor Fiorin; die vindt het lekkerder zonder.


Mini-asperges van 'mijn' groenteman uit de Watergraafsmeer als vooraf voor JM :-)


PS: dit weekend 'elke dag vegetarisch' op Noverosa, maar geen blog dus tijdens Pasen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten