Dus deze keer nauwelijks iets zelf gedaan. Alleen de tortellini 4 minuten in een pan ruim kokend water met wat olie en zout gedoopt en daarna met een beetje boter gezalfd. Overigens die met truffel apart als laatste om de smaken niet te mengen.
Een salade erbij gemaakt van tomaat, wat komkommer, avocado en palmhartjes, want ook die heb ik weer ingeslagen. Met een dressing van olie, witte balsamico azijn, yoghurt, zout, peper en slakruiden, was de sla bijna eerder op dan de tortellini.
De buit van Daily Delis... |
...en bombóns de higo (vijgenbonbons :-) |
leuke weblog! Je hebt me geïnspireerd om vanavond zelf ravioli te maken gevuld met gorgonzola en walnoten, met een spinazie saus :-) beetje een combinatie van je tortellini en ravioli recepten. groetjes, Monica
BeantwoordenVerwijderenDank je voor je reactie! Jij hebt me geïnspireerd om binnenkort de blog weer voort te zetten...
BeantwoordenVerwijderen