maandag 18 april 2011

Asperges

Vanavond lekker in de tuin eten met dit mooie weer. En vroeg, want JM moet weg.
Ik heb de asperges, aardappeltjes - om in de schil te koken - en eieren bij Holthuizen in de Watergraafsmeer gehaald. Dé groentenwinkel waar ik voor om rijd. Ze hebben er ook de Garde d'Or Hollandaise saus van Knorr, dan hoef ik die niet zelf te maken :-) Ik verdun hem wel ietsje met wat kruidenbouillon.
Tip !: sla meteen -tig pakjes in, want tegen het einde van mei zijn ze nauwelijks meer te krijgen.
En bij AH wat plakjes vegetarisch 'ham' (wie bedenkt eens een frisser woord) voor erbij.

Verder een groene salade van gestoomde roosjes broccoli, avocado, palmhartjes en groene olijfjes en een Caprese salade (buffel mozzarella, pomodori tomaten en basilicum).

Vers fruit met wat vanille ijs toe en op het terras genieten van de Akebia met de zachte geur van chocola!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten